VABILO NA DAN ODPRTIH VRAT VOJAŠNICE GENERALA MAISTRA MARIBOR V SOBOTO 20. 5. 2023

Vabimo vas na strokovno ekskurzijo v Maribor na Dan odprtih vrat Vojašnice generala Maistra in Vojaškega objekta kadetnica, dne 20. 5. 2023.

V vojašnici pripravljajo izjemno bogat program z dinamičnimi predstavitvami delovanja pehote, predstavitev vojaškega helikopterja BELL 206 ali predstavitev COUGHAR, vozil MRAP CAT II JERV, lahkih in srednjih vozil pehote 4×4 »OSHKOSH« in SVARUN (Patria), brezpilotnih letal…

Prilagam lanski program prireditve za približno orientacijo. Letošnjim program vam bomo poslali, takoj ko ga prejmemo. Takrat vam bomo poslali tudi dokončen program celotne ekskurzije.

Ker nismo uspeli zagotoviti avtobusa se bomo prevažali s tremi kombiji. Sistem bo enak kot ste ga vajeni iz prejšnjih let in bodo kombiji pobirali člane na posameznih vstopnih točkah. Časovnica vstopov  bo objavljena pravočasno. Zaenkrat je prostora za 24 članov. Če bo prijav več, bomo skušali zagotoviti dodaten prevoz.

Okviren program celodnevne ekskurzije zajema, poleg udeležbe na dnevu odprtih vrat in malice v vojašnici, še ogled mestnih znamenitosti Maribora s poskušnjo vin in pozno kosilo.

Prosim, da se čimprej prijavite, da bomo lažje načrtovali vse aktivnosti. Pokličite in o ekskurziji obvestite tudi tiste kolege, ki ne odpirajo zelo redno elektronske pošte.

Tole obvestilo je namenjeno pravočasnemu načrtovanju, zato si rezervirajte čas v soboto 20.5.2023.

Vabilo z dokončnim in podrobnim programom pa sledi.

Ne pozabite na čimprejšnjo prijavo in lep pozdrav! Zaradi lažje organizacije in izvedbe strokovno ekskurzije, vas naprošam da svojo udeležbo potrdite na ta naslov (info@ozcs-smarje.eu) najkasneje do srede 17. 5. 2023 do 14.00 ure, oziroma na tel: 041 797 224 (Boris), ali na  tel: 041 453 959 (Branko) ali tel. 031 809 141 (Matjaž).

Predlog_1_Program_aktivnosti_DOV_21MAJ2022