OBVESTILO OZSČ Trbovlje

Spoštovani člani,

Zaradi povečanega interesa članstva za pridobitev orožne listine smo se na predsedstvu OZSČ Trbovlje odločili, da ob podpori Zveze organiziramo usposabljanje na našem strelišču v Trbovljah.

Redna cena za 10 urno teoretično in 5 urno praktično usposabljanje je od 175 do 210 EUR pri različnih koncesionarjih. Strošek za naše člane je 110 EUR pod pogojem, da mi zagotovimo prostor in strelišče, strelivo, pooblaščeno osebje za praktični del ter tarče za vsakega posameznika. Izvedba usposabljanja bo predvidoma v nedeljo 28. maja 2023 s pričetkom ob 08.30 uri na strelišču Agnez Trbovlje. Vsak kandidat prejme literaturo za individualno usposabljanje. Datum za praktični del še ni določen, izvajal pa se bo predvidoma na strelišču REČICA v Laški občini kjer bo dokončno določen termin za izpit pred komisijo MSNZ, ki bo na strelišču v Trbovljah. Strošek izpita je predvidoma 90 EUR in se plača posebej.

Vsi prijavljeni kandidati so člani ZSČ, kar potrdi pooblaščena oseba.

V kolikor želite prijaviti vaše člane vas vljudno naprošam, da združite kandidate v posameznih regijah ZSČ. Izpolnjene obrazce mi pošljite najkasneje do torka 16. maja 2023, na el. naslov:soper.bojan@gmail.com . Do tega datuma kotizacijo nakažite na naš TRR: SI56610000023294315.  Kasnejših prijav ne bomo upoštevali.

Za dodatne informacije sem vam na voljo na tel.: 041727945. Število udeležencev je omejeno. Prijavljene kandidate bomo pravočasno obvestili o  poteku izobraževanja.