USPOSABLJANJE ZA OROŽNO LISTINO

OBVESTILO

Spoštovani člani,

 

Zaradi povečanega interesa članstva za pridobitev orožne listine smo se na predsedstvu OZSČ Trbovlje odločili, da ob podpori Zveze organiziramo usposabljanje na našem strelišču v Trbovljah.

Redna cena za 10 urno teoretično in 5 urno praktično usposabljanje je 235 EUR pri različnih koncesionarjih. Strošek za naše člane je 140 EUR pod pogojem, da mi zagotovimo prostor in strelišče, strelivo, pooblaščeno osebje za praktični del ter tarče za vsakega posameznika. Izvedba usposabljanja bo predvidoma v nedeljo 2. junija 2024 s pričetkom ob 08.30 uri na strelišču Agnez Trbovlje. Vsak kandidat prejme literaturo za individualno usposabljanje. Datum za praktični del še ni določen, izvajal pa se bo predvidoma na strelišču REČICA v Laški občini kjer bo dokončno določen termin za izpit pred komisijo MSNZ, ki bo na strelišču v Trbovljah. Strošek izpita je predvidoma 110 EUR in se plača posebej.

Vsi prijavljeni kandidati so člani ZSČ, kar potrdi pooblaščena oseba.

V kolikor želite prijaviti vaše člane vas vljudno naprošam, da združite kandidate v posameznih regijah ZSČ. Izpolnjene obrazce mi pošljite najkasneje do sobote 25. maja 2024, na el. naslov:soper.bojan@gmail.com . Do tega datuma kotizacijo nakažite na naš TRR: SI56610000023294315.  Kasnejših prijav ne bomo upoštevali.

Za dodatne informacije sem vam na voljo na tel.: 041727945. Število udeležencev je omejeno. Prijavljene kandidate bomo pravočasno obvestili o  poteku izobraževanja.

 

OBRAZEC ZA PRIJAVO NA USPOSABLJANJE ZA PRIDOBITEV OROŽNE LISTINE 2024